Pizza Crunchy Crust

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina alba
  • 250 ml bere neagra
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • sare
  • 200 g somon afumat
  • 100 g branza ricotta
  • 100 g cascaval afumat
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 lingura de Capere
  • fulgi de porumb
  • 3 rosii cherry
  • 2 linguri miere
  • ketchup iute/dulce

Mod de preparare

1. Intr-un castron mare se amesteca faina, berea, semintele de floarea soarelui, uleiul, sarea si drojdia uscata. Framantam putin pana obtinem o coca elastica. Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.
2. Dupa ce am lasat coca la crescut, vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.
3. Pe margine vom pune crema de branza, vom rasuci, iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.
4. Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din: ketchup, somon afumat, ceapa rosie, capere, cascaval afumat, rosii cherry.
5. Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.
6. Se serveste calda, stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort diplomat cu zmeura si ananas

Demult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...

Tort diplomat cu zmeura si ananas
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti