Peste la Cuptor cu Legume Inabusite

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de merluciu
  • o jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr legume congelate: brocoli
  • conopida si morcov
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 1 vf de cutit sare
  • 1 vf de cutit piper
  • busuioc
  • 1 punga pentru friptura

Mod de preparare

Fileul de peste se decongeleaza, se ia toata apa de pe peste cu un servet absorbant, se presara cu sare si piper. Intr-o punga de friptura se aseaza pestele, peste peste se pune felii de lamaie si felii de usturoi. Se leaga punga la gura, se pune intr-o tava de yena, se face gauri deasupra cu o scobitoare si se da la cuptorul incins timp de 25 de minute la foc mediu.

Cand este gata se scoate se desface punga si se pune pe o farfurie. Pana se face pestele se pregatesc legumele: intr-o tigaie se pune uleiul se pun legumele congelate se lasa se se incalzeaasca si se pune apa si se acopera cu un capac sa se inabuse.

La sfarsit cand sunt gata se presara cu sare si piper si se amesteca. Se pun in farfurie alaturi de peste. Se mai poate stropi cu zeama de lamaie.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich-uri din aluat, cu omleta si alte ingrediente, la Panini Maker Breville

De cum am primit acest Panini Maker Breville, m-am gandit sa testez aceste sandwich-uri la el, pentru ca sunt gustarile cele...

Sandwich-uri din aluat, cu omleta si alte ingrediente, la Panini Maker Breville
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.