Peste la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 macrouri;
  • Ulei;
  • Mirodenii: sare, cateva foi de dafin si coriandru
  • Pentru decor: cateva rosii cherry si cateva felii de lamaie;

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina.

Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry.

Pofta Buna!


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.