Pastrav in Unt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastarvi
  • 250 gr unt sarat
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • vin alb

Mod de preparare

Reteta ce urmeaza e foarte usor de facut, eu am mancat prima data in primavara asta cand am fost in concediu in tara, acasa la mama-soacra: d

Pastravul intreg, curatat de mate si branhii, se pune intr-o tigaie cu unt incins. Se lasa sa se rumeneasca pana se patrunde bine pe ambele parti si se serveste imediat cu mamaliga si bineinteles cu untul topit in care am prajit pestele.

Un pahar cu vin alb, bineinteles si dupa merge un ginars sau un coniac de casa ca sa nu ne simtim prea rau dupa atata unt!

Poza care urmeaza e rezultatul muncii laborioase a dragului meu Silvius. Si cum din pacate nu am avut malai am pus niste ciuperci-nelipsite din casa: d - in unt si le-am pus langa.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu taitei

Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?

Supa de pui cu taitei
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.