Paste cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste spirale
  • 2 conserve de ton
  • 200 g cascaval ras
  • delicat dupa gust
  • 20 ml ulei

Mod de preparare

Fierbem pastele dupa indicatiile producatorului, le strecuram si le punem intr-o cratita in care am adaugat uleiul, scurgem conservele de uleiul surplus, punem pestele maruntit, adaugam cascavalul si delicatul si le lasam pe foc pana acesta se topeste, amestecand in continuu (cca. 2 minute).

Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!

p.s se poate inlocui uleiul clasic cu cel din conserva! Celor care le place gustul mai accentuat de peste! :)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu sos de mustar si miere

O bucata buna de somon fript, cativa cartofi aurii si putin sos de mustar turnat peste ele, iata o masa delicioasa pentru mine.

Somon cu sos de mustar si miere
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj