Pangasius la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -file de pangasius
  • -rozmarin
  • -usturoi zdrobit / praf de usturoi, dupa gust
  • -zeama de la ½ lamaie
  • -felii de lamaie
  • -pasta de tomate
  • -ceapa verde
  • -unt
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Condimentati pestele pe ambele fete cu sare, piper, usturoi zdrobit / praf de usturoi, rozmarin, toate dupa gust si lasati sa stea aproximativ 15 min. Intre timp, ungeti cu unt cate o folie de aluminiu pentru fiecare fileu (suficient de mare cat sa puteti inveli pestele).

Asezati fileul pe folie. Stropiti-l cu zeama de lamaie, ungeti cu pasta de tomate, presarati rondele de ceapa verde, puneti cateva felii de lamaie si infasurati-l in folie. Procedati identic si cu restul bucatilor de peste.
Asezati pachetelele intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la foc potrivit.

Scoateti din cuptor si indepartati cu grija folia.
Serviti cat este cald, simplu sau alaturand garnitura preferata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...