Moluste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-4 portii
  • 1-2 duzini de scoici de rau cherrystone
  • spalate
  • 4 linguri de unt
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • o bagheta crocanta

Mod de preparare

Puneti totul intr-un vas putin adanc, astfel incat scoicile sa stea intr-un singur strat.

Puneti-le in cuptor pe polita superioara timp de 10-12 min la 205 grade c. Aruncati scoicile care nu se deschid. Serviti-le cu paine inmuiata putin in supa de scoici.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.