Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece. Se rupe "barba" midiilor cu grija.
Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile. Cand acestea s-au deschis, se scot din tigaie. Apa se arunca.
Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune.
Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline, putina apa si midiile. Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
Se servesc calde.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti