Dorada la gratar

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 bucata dorada
  • -1 lingura ulei de masline
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/4 lingurita piper macinat
  • -1/4 lingurita ierburi aromate
  • Pentru garnitura:
  • -gogosari in sos de bulion si mustar

Mod de preparare

Se curata si se pregateste dorada, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper macinat si ierburi aromate, atat pe interior cat si pe exterior si se pune pe gratar. Eu am pus pe o tabla mai groasa dupa ce a fost bine incalzita, asa dorada nu se lipeste de tabla.

Se coace pe ambele parti si se serveste cu garnitura de gogosari in sos de bulion si mustar, o adevarata bunatate si savoare.

Sa aveti pofta, dragilor!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa