Creveti la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g creveti congelati/proaspeti
  • -2 catei de usturoi
  • -4 linguri ulei de masline
  • -50 ml vin alb sec
  • -patrunjel verde
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de lamaie (optional)

Mod de preparare

Crevetii se pun intr-o tava termorezistenta cu vin, ulei, sare, piper si frunzele de patrunjel tocate.

Se da tava la cuptor. Apoi, dupa 10 minute, se scoate tava din cuptor, se pun cateii de usturoi taiati, se amesteca si se da din nou la cuptor.

Se lasa in cuptor, pana cand vinul scade.

Apoi, se pot servi. In momentul servirii, daca doriti, puteti sa adaugati si putina zeama de lamaie.

Sa aveti pofta!!!!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...