Cotlet de Rechin cu Ghimbir

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cotlet de rechin
  • ghimbir (aproximativ 50 gr)
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita miere sau 2 lingurite zahar
  • 2 linguri vin alb
  • sare

Mod de preparare

Se taie ghimbirul rondele nu foarte subtiri, usturoiul la fel. Se calesc in tigaie la foc mic pana capata putina culoare.

Se adauga cotletele de rechin, mierea si vinul alb.

Lasam sa se faca la foc mic intorcand din cand in cand feliile pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Atentie sunt destul de fragede. Daca scade lichidul si inca nu s-a rumenit putem adauga putina apa.

La sfarsit se potriveste de sare.
Se serveste cu sos de soia sau garnitura de orez

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu fructe de padure

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

Tarta cu fructe de padure
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti