Tocam ceapa si usturoiul il zdrobim putin cu cutitul si le punem la inabusit in putin ulei de masline cu doua linguri apa. Asezonam cu sare si piper, adaugam calamarii apoi sucul de rosii si vinul si lasam sa dea in clocot.
Dupa ce a dat in clocot scoatem usturoiul pe care il aruncam. Punem intr-un vas rezistent la caldura tot preparatul si il dam la cuptor pentru 30-40 minute. Se poate servi cu piure de cartofi sau garnitura de orez.
Eu l-am servit cu orez salbatic. Pofta buna!
De cand am vazut reteta la Gaby am poftit la ea. Acum i-a venit randul. Este nemaipomenit de buna!
Salata de vinete cu ardei si ciuperciEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj