Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 1/2kg sepie
  • -4 linguri rosii bucatele, in conserva
  • -250g mazare, fiarta
  • -1 ceapa
  • -3 sau 4 catei de usturoi
  • -2 linguri capperi
  • -1 pahar vin sec
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat.
Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi.

Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile.
Si la urma paharul de vin.

Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea.
Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute.

Pofta buna!
Se serveste calda.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti