Zacusca de Vinete cu Ciuperci

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg vinete
  • 3kg ardei capia sau gogosar
  • 3kg rosii
  • 1,5 kg ciuperci
  • 1,5kg ceapă
  • 1l ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Se coc vinetele, ardeiul si roșiile, ceapa se curata si se toaca mărunt împreună cu ciupercile, după ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dăm prin masina de tocat. Se pune uleiul la încins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la călit pana ce acestea se înmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se dă la foc mijlociu 1, 5 ore timp în care amestecăm din când in când sa nu se lipească. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le întoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi când acestea se rănesc! Se depozitează in cămara rece pana ce vor fi servite ... poftă buna! 😄
Se serveste atunci când ai poftă! 😄😄😄

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.