Vinetele se taie pe jumatate pe lungime. Se scoate miezul (care se toaca), lasand doar 1 cm grosime, apoi se presara cu sare si se lasa la scurs o jumatate de ora.
Intre timp se fierb legumele (ceapa, morcovul, telina) in 500 ml apa cu un praf de sare. Supa se pastreaza.
Orezul se caleste numai 1-2 minute in ulei, apoi se stinge cu 300 ml supa de legume fierbinte si se lasa la inabusit 10 minute.
Vinetele se spala cu apa rece, apoi se stropesc in interior cu putin ulei si se umplu cu legumele fierte tocate, rosii taiate felii, cascaval ras, miezul de la vinete tocat, orez fiert si masline. Se condimenteaza si se stropesc iar cu ulei si se pun la cuptorul incins, la foc potrivit (150 grade C), timp de 20-25 minute.
Cu 5 minute inainte de a fi gata se presara verdeata tocata fin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.