Vinete evantai

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 vanata
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri parmezan
  • - 1 lingura oregano tocat (preferabil proaspat, al meu asa era dar l-am tinut la congelator)
  • - sare, piper
  • - 3 linguri ulei masline

Mod de preparare

Vanata se cresteaza pe lung incepand de la varf spre codita, fara a taia pana jos, sa obtinem un evantai.

Uleiul cu oregano se face pasta in blender, sau il striviti cu chestia aia pisat usturoi...ce aveti la indemana

Se sareaza feliile de vanata pe ambele fete, se ung apoi cu uleiul aromat cu oregano.

Se presara apoi parmezan(cat mai mult, eu am avut doar un pic, as mai fi pus)

Se insereaza apoi cate 2 felii de rosii intre crestaturi

Se mai unge cu restul de ulei vanata pe dinafara si mai presarati parmezan daca vreti.

Se pune in tava de copt. se da la cuptor 45 min la 200C.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.