Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte foarte puţin în ulei. Se adaugă orezul spălat şi 2 căni de apă. Se lasă să fiarbă la cuptor la foc potrivit.
Urzicile se curăţă şi se opăresc în apă pentru câteva minute, apoi se scot, se răcesc şi se toacă.
Când orezul e gata, se adaugă tocătura de urzici şi se potriveşte gustul cu sare, piper şi usturoi.
Poftă bună!
O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosu• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.