Tragem un clocot serios al urzicilor cu apa si un praf de sare.
Le scoatem afara din vas si le scurgem de zeama.
Le punem intrun blennder, adaugam ulei 75 ml, sare un praf, trei catei de usturoi si mixam pana obtinem de fapr un piure de urzici.
In alt vas avem apa cu putina sare si cand da in clocot reducem un pic flacara si punem incet cele trei oua in apa fiarta.
Cand sant gata le lunam cu o spatula si le asezam linga piure-ul de urzici
Un aport mare de fier pentru organismul nostru se serveste cu mamaliga si telemea.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.