Tocanita de gogosari rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari 2 kg
  • smantana 300g
  • zahar 60g
  • sare10g
  • faina 150g
  • ulei 50ml

Mod de preparare

Gogosarii se spala se curatza de cotor se taie bastonase de 3cm, dupa care ii inabusim in ulei adaugam apa, sarea, zaharul si la sfarsit faina amestecata cu smantana.

Se mai fierbe 2 min.
se serveste fierbinte cu orce fel de carne de la porc pui peste.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...