Tocanita de Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignon 500 g
  • ceapa verde 6 fire
  • ardei gras 1 bucata
  • ulei
  • 3 linguri de faina
  • boia dulce de ardei
  • lapte
  • vegeta, piper
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul si ciupercile. Intr-o cratita se pune ulei, se adauga ceapa tocata, ardeiul gras tocat marunt, ciupercile tocate feliute si se calesc. Se adauga boia dulce de ardei si apa. Se lasa sa fiarba.

Facem ingrosala din 3 linguri de faina si lapte, adaugam din cratita, amestecam si punem peste ciuperci. Punem vegeta si piper dupa gust si adaugam patrunjel frunze tocate marunt. Amestecam si gata.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...