Tocanita de ardei gras copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras
  • 4 cepe de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • vegeta
  • piper usturoi
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • pasata de rosii

Mod de preparare

Ardei sa fie si galbeni si rosi.
Mai intii coacem ardei pe o tabla ,dupa ce sau copt ii curatam de coaja , cotoaresi de simburi.

Ii desfacem si asezam peun platou. Separat punem ceapa la prajit cu putin ulei si morcovu dat pe razatoarea cea mica. Dupa ce sa prajit ceapa cu morcovu adaugam ardeiu taiat marunt sau desfacut fisii, si punem vegeta dupa gust , lasam sa fiarba toate la un loc pina ce scade zeama si adaugam o lingura de pasta de rosii, mestecam bine sa se incorporeze pasta de rosii.

Cind este gata de fiert se adauga putin patrunjel verde si marar daca va place gustu .
Se serveste cu putin usturoi si mamaliguta calda.
Daca nu ti post se poate servi si cu smintina deasupra

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.