Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Portii
10
Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4-5 cartofi noi
  • -600 gr ciuperci pleurotus
  • -1 ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -2 morcovi mari
  • -1/2 radacina de telina
  • -1 radacina pastarnac
  • -1 radacina patrunjel
  • -200 gr nuci caju
  • -1 lingurita sare
  • -1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinuta, se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta absolut delicioasa, este reteta de ciorba radauteana doar ca e de post. Pentru cei care doresc, pot adauga cativa catei de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.