Sufleu de Spanac cu Smantana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca smantana
  • 100g unt
  • 3 oua
  • 3 linguri branza rasa
  • 1 lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Se opareste spanacul cu putin sare.
Intr-o cratita se infierbanta untul, se pune faina, se adauga spanacul tocat si bine scurs.

Se lasa sa fiarba impreuna la foc moale amestecam mereu sa nu sa prinda

Se adauga apoi smantana, cate putina, se ia cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand compozitia este bine racorita se amesteca cu branza si galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si se potriveste de sare.

Se toarna totul intr-un vas lena(tava cu hartie pt copt)unsa bine cu unt, se stopeste cu unt, se presara branza rasa si se pune la cuptor, la foc potrivit circa 30-35 min.
Se potriveste bine si ca garnitura cu pipt de pui la gratar.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise

Stiţi cum este când ai vrea ceva bun, dar, în acelaşi timp, nu prea ai chef să te complici? Cam aşa a fost...

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj