Spalati si fierbeti bine bobul, iar dupa inmuiere scurgeti si pasati prin sita sau mixati.
Separat, pregatiti un sos alb: rumeniti faina in untul incins si stingeti cu lapte. Lasati pe foc mic, amestecand, pana se ingroasa.
Amestecati pireul de bob cu sosul alb, sare, piper, iar cand s-a racorit, cu galbenusurile.
Adaugati apoi, albusurile batute spuma, omogenizand cu grija.
Ungeti o forma termorezistenta cu unt, turnati compozitia obtinuta, presarati cu cascaval ras si dati la cuptorul incins pentru 20 min, sau pana se formeaza deasupra o crusta frumoasa, aurie.
Serviti fierbinte!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.