Spanac cu Soia I

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac (proaspat sau congelat) 1 pachet soia (granule sau cuburi) 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Spalati spanacul, il opariti in apa cu sare 10 min., apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si lasi compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Pui o lingura de tomate, potrivesti de sare, piper si dai spanacul de o parte.

Fierbi soia in apa cu delicat 10 min. Dupa care o pui la scurs in strecuratoare.

Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si lasi pe foc inca 10-15 min.

Ungi un vas cu margarina pui un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si dai la cuptor pentru 20 min.

Este forte buna calda.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.