Spagetti Cu Legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g spagetti
  • 200g morcovi
  • 300g telina
  • 200g gulii
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri margarina
  • 1,5 dl frisca pentru gatit
  • 1 dl supa de legume din cubulet
  • 1 manunchi de patrunjel verde
  • cateva fire de busuioc
  • 100g parmezan ras
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

1. Se pune apa cu sare la fiert pentru spagetti. Se fierb, tinandu-se cont de instructiunile de pe pachet, se scurg si se amesteca cu o lingura de margarina.

2. Legumele se curata, se spala. Gulia, telina si morcovul se rad pe razatoarea mare. Gulia se taie felii de 1cm. grosime. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt.

3. Se pune restul de margarina intr-o tigaie, se lasa sa se topeasca, apoi se adauga legumele si se calesc, pe foc mic.

4. Se adauga spagetti, frisca de gatit, supa de legume din cubulet si se lasa sa dea clocot. Se sareaza, pipereaza si se presara patrunjel verde tocat.

Se aseaza intr-un bol, se presara parmezan ras si busuiocul verde tocat si se serveste cu un vin alb sec.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...