Se amesteca untul moale cu lapte si apoi se adauga ouale, se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina si se amesteca continuu sa nu faca cocoloase.
Se amesteca in aluat porumbul, ceapa verde si mararul. Se condimenteaza cu sare si piper
Se incinge intr-o tigaie o lingura de ulei
se pune cu o lingura aluat, se niveleaza putin sa nu fie snitelul prea gros.
Se da focul la mai mic, cam cum faceti la snitelele normale cu carne
Se rajeste pe o parte cam 2 minute. Ca sa fiti siguri, impingeti cu o lingura snitelul in tigaie si daca aluneca usor fara sa se desfaca e ok, poate fi intors.
Bagati o paleta dedesubt si intoarceti snitelul si mai prajiti si pe cealalta parte
Se scoate si se pune pe servetele ca sa se absoarba de ulei.
Am servit cu smantana si bagheta crocanta.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj