Sarmale cu mar, ciuperci si soia

Portii
12
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 250 gr orez
  • 800 gr ciuperci
  • 1 plic soia marunta
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri pasta ardei (facuta in casa din ardei rosu, ceapa si bulion)
  • 3 mere
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar

Mod de preparare

Varza se desface de frunze si se lasa cam 2 ore in apa rece la desarat.

Intre timp, pregatim compozitia de sarmale. Soia se pune in apa fiarta, cam o jumatate de ora. Ciupercile curatate si calite impreuna cu ceapa si morcovul. Cand soia s-a inmuiat, se strecoara si se adauga peste compozitia de ciuperci la care adaugam orezul, pasta de ardei, merele razuite, sarea, piperul, cimbrul si mararul. Cu acesta compozitie se umplu sarmalutele. Se asaza in oala si se fierb cam 1 ora.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti