Facem focul la gratar sa coacem vinetele si ardeii. Dupa ce s au copt ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pe un suport inclinat. Taiem ceapa marunt si cei doi ardei iuti.
Alegem frunzele de la patrunjel si busuioc si le tocam. Tocam si vinetele coapte si ardeii cu unsatar de lemn. Amestecam in vas totul, asezonam cu saresi turnam si uleiul care il avem invartind la rotund in vas.
Dupa ce uleiul sa incorporat salata este gata spre a fi servita
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.