Salata Calda de Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/2 sfecla rosie fiarta
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare.

Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja, morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi.

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Dovlecelul zucchini se taie in jumatate si feliute potrivite, morcovul il taiem rondele, iar broccoli in bucati mai mici.

La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, punem ulei de masline si zeama de lamaie.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.