Salata Calda de Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/2 sfecla rosie fiarta
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare.

Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja, morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi.

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Dovlecelul zucchini se taie in jumatate si feliute potrivite, morcovul il taiem rondele, iar broccoli in bucati mai mici.

La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, punem ulei de masline si zeama de lamaie.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...