Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare.
Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja, morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi.
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.
Dovlecelul zucchini se taie in jumatate si feliute potrivite, morcovul il taiem rondele, iar broccoli in bucati mai mici.
La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, punem ulei de masline si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti