Intr-o cratita, in putin ulei incins, calim pentru aprox 5 minute cepele tocate marunt, adaugam orezul, apoi le acoperim cu apa.
Le lasam sa fiarba cam 5 minute, dupa care le dam deoparte si le lasam la racit.
Spalam si curatam rosiile de cotoare, le umplem cu orez.
Punem rosiile intr-o cratita incapatoare, apoi adaugam apa mai mult de jumatate si se fierbe totul la foc potrivit.
Cand este aproape gata, punem 2 linguri de bulion peste rosii. Apoi facem un sos intr-o cescuta din 1 lingurita cu varf de faina si apa, o amestecam si o punem prin strecuratoare (pentru a evita cocoloasele) peste mancare. Amestecam bine sa se omogenizeze sosul.
Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul. Dupa ce luam focul, decoram cu patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.