Cureti si tai prazul bucati de 5-6 cm. lungime. Fiecarei bucati scoti miezul , pastrezi "tuburile " obtinute si restul il toci si-l pui la prajit. Adaugi orezul ales si spalat si stingi cu putina apa, pui sare si piper dupa gust si lasi 15 min la fiert .
Umpli fiecare tub de praz cu acest amestec.
Calesti ceapa si dupa ce s-a aurit ii pui faina pe care o stingi cu bulionul desfacut in apa, apoi adaugi tuburile de praz si o mai lasi la foc aproximativ 15 min.
Se poate servi simplu sau cu mamaliguta.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura