Praz umplut cu orez

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc mare de praz
  • 1 canita cu orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare, ulei
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Cureti si tai prazul bucati de 5-6 cm. lungime. Fiecarei bucati scoti miezul , pastrezi "tuburile " obtinute si restul il toci si-l pui la prajit. Adaugi orezul ales si spalat si stingi cu putina apa, pui sare si piper dupa gust si lasi 15 min la fiert .

Umpli fiecare tub de praz cu acest amestec.
Calesti ceapa si dupa ce s-a aurit ii pui faina pe care o stingi cu bulionul desfacut in apa, apoi adaugi tuburile de praz si o mai lasi la foc aproximativ 15 min.

Se poate servi simplu sau cu mamaliguta.

Socată reţeta bunicii

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu legume (reteta video)

Puteti urmari reteta video chiar aici!!! http://youtu.be/hxKrnIMtESY

Chiftelute cu legume (reteta video)
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri