Pireu de spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 lingura si jumatate unt
  • 1 pahar lapte
  • 5-6 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in multe ape si se pun in apa clocotita. Se fierbe pina se moaie bine. Se scurge de apa si dupa ce s-a racit se toaca foarte marunt impreuna cu cateii de usturoi curatati si spalati.

Se pun apoi intr-o cratita cu untul, 2-3 linguri apa, laptele si sarea si se lasa sa fiarba incet pina scade bine Mod de servire Se serveste cu ochiuri, cu ochiuri si smintina sau cu jumari de oua

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tort Sacher

Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...

Desert Tort Sacher
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.