Spanacul se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce e fiert, se strecoara bine, bine de apa si se toaca. Separat se curata usturoiul, se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Dupa 1 minute se adauga si pancetta.
Lasam sa se prajesca impreuna pt 5 minute, pana cand pancetta e prajita, dupa care se adauga spanacul.
Se amesteca si se pune panna. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.
Lasam sosul pe foc pt 3-4 minute. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand sunt fierte se amesteca cu sosul. Se amesteca bine si se servesc calde ... pofta buna!
Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.