Parjoale crocante cu legume

Portii
6
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi medii
  • 2 ardei capia
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1pahar de parmesan ras sau cascaval
  • 3 oua
  • pesmet
  • susan
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi pudra cca jumatate de lingurita
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul capia si se lasa la racit.
Se fierb si se racesc morcovii si cartofii, apoi se paseaza.

Se amesteca ingredientele de mai sus, cu parmezanul, un ou si pudra de usturoi si se condimenteaza dupa gust.

Se formeaza parjoalele care se dau prin ou si prin amestecul de pesmet si susan si se prajesc sau se face amestec de ou cu o lingurita de ulei si trecem parjoalele prin el si apoi in amestecul de pesmet si se dau la cuptor pana devin crocante .

Se servesc cu ketchup.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.