Orez cu Sfecla Rosie si Brinza Feta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 gr orez
  • 1 lingura de ulei sau unt
  • supa de legume
  • 1 sfecla rosie gata fiarta sau coapta si curatata de coaja
  • brinza feta /telemea sarata

Mod de preparare

Am calit orezul in ulei, am adaugat incet incet supa fierbinte cu polonicul.

Cind orezul era aproape fiert, adica dupa vreo 15 minute, timp in care am tot adaugat supa cu polinicul, amestecam si cind scadea mai adaugam alt polonic de supa. Am pus si sfecla rosie rasa pe razatoarea mare. Au ramas bucatele acre se simteau bine.

Cind orezul a fost gata l-am pus in farfurie si am pus deasupra brinza feta usor sfarimata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.