Se face un risotto clasic (orezul se caleste in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt - eu nu pun, dar asta nu inseamna ca nu trebuie pusa apoi se toarna supa de legume care fierbe incetisor pe un alt ochi de la aragaz)
Cind risotto a fost gata am stins focul si am adaugat Gorgonzola... apoi cind am servit in farfurie am ornat cu felii de para (cui ii place poate chiar sa caramelizeze usor feliile de para... asta insa era de felul ei mai dulce... deci daca folositi pere mai tari si mai putin dulci si mai ales vreti sa faceti impresie artistica in farfurie si nu neaparat ca invitatii sa manince para merge caramelizata si adaugati in risotto cubulete mici de para fierte odata cu orezul care sa dea gustul).
E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti