Omleta cu sparanghel

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sparanghel fiert
  • cascaval(provolone,scamorza sau alta branza care se topeste)
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu putina sare si piper,apoi se pune in tigaia bine incalzita cu putin ulei , la foc mediu. Dupa cateva minute se acopera putin si cu capac, asa incat oul se incheaga (nu mult) si la suprafata.

Imediat se pune deasupra cascavalul si sparanghelul fiert taiate bucatele.

Se stinge focul dupa 1 minut, se inchide omleta, se lasa 1-2 minute, asa incat cascavalul se topeste, apoi se serveste.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...