Omleta cu mazare si marar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri jambon taiat
  • 2 linguri boabe de mazare fiarta (se poate sa fie si din conserva)
  • marar, sare piper

Mod de preparare

Se bat ouale si se amesteca cu jambonul, mazarea si mararul, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajeste omleta intr-o tigaie de teflon in care s-a incins putin ulei inainte.

Se mai poate pune si putina ceapa taiata marunt in compozitie daca va place.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de curcan cu legume la cuptor

Iata un pranz de duminica tare gustos si aratos. Il puteti pregati pentru voi sau pentru musafiri, sigur toata lumea o sa fie...

Pulpa de curcan cu legume la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj