Mancare Rapida din Dovlecei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 kg dovlecei tineri
  • -1 ceapa mare, tocata marunt
  • -6 oua
  • -1 legatura de patrunjel / marar verde, tocat marunt
  • -ulei
  • -sare
  • -piper proaspat macinat
  • -paprika / boia dulce

Mod de preparare

Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.

Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.

Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati cu sare, piper, dupa gust.

Turnati peste dovleceii facuti, puneti boia si lasati pe foc pana se incheaga ouale.

La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul / mararul verde.

Serviti cat este calda, alaturi de o salata de rosii.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Retete de suflet

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj