Mancare Rapida din Dovlecei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 kg dovlecei tineri
  • -1 ceapa mare, tocata marunt
  • -6 oua
  • -1 legatura de patrunjel / marar verde, tocat marunt
  • -ulei
  • -sare
  • -piper proaspat macinat
  • -paprika / boia dulce

Mod de preparare

Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.

Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.

Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati cu sare, piper, dupa gust.

Turnati peste dovleceii facuti, puneti boia si lasati pe foc pana se incheaga ouale.

La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul / mararul verde.

Serviti cat este calda, alaturi de o salata de rosii.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...