Mancare de Vinete Romaneasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei,
  • masline,
  • vinete,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • rosii pasta bulion,
  • vegeta,
  • ardei gras

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu ardei taiat marunt cu ulei si cu usturoi- 2-3 catei. Se adauga vinetele crude taiate cubulete, si se inabusa cu apa, lasindu-se sa fiarba 15 minute.

Se adauga vegeta si bulionul, sare dupa gust.

Se adauga la final foaia de dafin si 5 -6 masline, dupa care se mai lasa la fiert 7-8 minute.

Se serveste calda cu salata de varza alba .

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.