Tocati marunt varza curatata si spalata.
Infierbantati bine uleiul si adaugati varza si ardeiul gras taiat bucatele, ceapa rondele sau tocata marunt. Amestecati totul cu uleiul incins si lasati acoperit, pe foc mic, pana ce legumele sunt bine muiate, amestecand din cand in cand.
Adaugati rosiile curatate de pielita, seminte si tocate cubulete, sucul de rosii, cimbrul, mararul si foaia de dafin. Omogenizati, sarati si piperati dupa gust.
Introduceti vasul in cuptorul incins si lasati sa fiarba pana ce varza este bine scazuta. Daca este cazul, adaugati cate putina apa fierbinte.
Serviti cat este calda, simpla sau ca garnitura langa carne.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.