Curatam ceapa, o spalam si o taiem pestisori, apoi o punem la calit, impreuna cu usturoiul tocat, in 3-4 linguri de ulei, pentru cateva minute, dupa care adaugam apa calduta si o lasam la inabusit.
Cand s-a inmuiat suficient, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul dat prin razatoare. Lasam legumele pe foc sa se caleasca putin si punem telina si cartofii, taiate cuburi mai maricele. Adaugam apa calda, cat sa le acopere si foaia de dafin.
Dupa ce legumele sunt bine patrunse, punem pasta de tomate si asezonam cu sare si piper. Mai lasam pret de cateva clocote, dam mancarea deoparte si presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Prima oară în viață am gătit midii! Bya ralu mulțumesc pentru inspirație și susținere.
Midii în sos de vin și portocaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti