Mancare de Dovlecei cu Ardei Copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei taiati cubulete
  • 4-5 ardei copti
  • 4-5 cepe rosii
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 5-6 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca. Intr- o cratita se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa, se lasa sa se caleasca, apoi se adauga ardeiul copt taiat fasii subtiri. Se lasa sa se inabuse, apoi se adauga dovlecelul cubulete, se amesteca si se pune un pic de apa si se lasa sa se inabuse.

Cand sunt fierte toate, se adauga pasta de ardei si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper si se adauga marar verde tocat.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.