Legume la Abur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Inveliti o mana de legume in folie, facand mai multe pachetele. Inainte de a inchide folia, stropiti fiecare pachetel cu o lingurita de apa.

    Inchideti pachetelele bine. Puneti-le direct in jurul alimentelor care se prepara deja sau direct pe polita. Lasati-le sa se faca la 250 grade c.

    Majoritatea legumelor moi (cum sunt zucchini, ceapa, mazarea) sunt gata in 15-20 min, iar cele tari (morcovi sau cartofi) vor fi gata in 30-40 min.
    Timp de preparare:
    legume moi: 15-20 min
    legume tari: 30-40 min

    - cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

    (sursa: Iuliajewel)

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.