Legume la Abur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Inveliti o mana de legume in folie, facand mai multe pachetele. Inainte de a inchide folia, stropiti fiecare pachetel cu o lingurita de apa.

    Inchideti pachetelele bine. Puneti-le direct in jurul alimentelor care se prepara deja sau direct pe polita. Lasati-le sa se faca la 250 grade c.

    Majoritatea legumelor moi (cum sunt zucchini, ceapa, mazarea) sunt gata in 15-20 min, iar cele tari (morcovi sau cartofi) vor fi gata in 30-40 min.
    Timp de preparare:
    legume moi: 15-20 min
    legume tari: 30-40 min

    - cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

    (sursa: Iuliajewel)

    Prajitura cu capsuni si bezea

    Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

    Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

    Cartofi boieresti - simplu si bun

    Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Tort rapid cu fructe

    Daaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern.  E o...

    Tort rapid cu fructe
    Culinar.RO

    Inghetata frantuzeasca de vanilie

    O inghetata foarte buna!

    Inghetata frantuzeasca de vanilie
    Gustos.RO

    Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

    Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

    Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata