Curatam iutarii si roscovii de pamant si resturi de frunze ii clatim in doua trei ape caldute si i punem la fiert timp de o jumatate de ora. Ii scoatem afara si in zaema in care au fiert punem sare sa stea oul deasupra si mai fierbem apa inca o jumatate de ora.
Spalam fructele cu apa rece si morcovul spalat il taiem rondele.
Separat pregatim un borcan mare si incepem sa asezam in straturi iutarii merele, rondelele de morcov, frunzele de stejar, frunzele de telina.
Mararul il punem ultimul deasupra la gura borcanului.
Umplem borcanul cu saramura fiarta si racita iar la urma mai punem 250 de gr de sare pentru orice eventualitate.
Borcanul sigilat si dus in zamnic la racoare.
Este un produs conservat din vara pentru nevoile familiei din timpul iernii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.