Intr-un vas se fierbe apa pana clocoteste.
Se adauga treptat continutul plicului de "Fasole batuta", amestecandu-se continuu cu telul, pana la omogenizare. Se asezoneaza.
Eu am adaugat 2 linguri de ulei ca sa devina mai cremos.
Separat se caleste in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate, pana capata o culoare aurie. Eu am folosit ceapa rosie.
Se adauga pasta de tomate sau bulion si condimente dupa gust, iar la final verdeata tocata(optional)
Se serveste fasolea batuta cu 1-2 linguri din sosul de ceapa.
Poate constitui si garnitura pentru fripturi.
Se poate consuma atat calda cat si rece.
Nu putea sa treaca sezonul zmeurei, acest fruct atat de parfumat si sublim, fara sa nu pregatesc ceva bun. Am primit zmeura...
Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeuraReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure