Dovlecei cu branza de capra

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei,
  • branza de capra,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Dovleceii (doi de persoana) se spala si se transeaza vertical astfel incat sa poata fi indepartata o parte din continut (fara a se scobi prea mult), apoi se umplu cu branza de capra proaspata. Se poate adauga putin ulei de masline si sare, daca branza nu este sarata.

Se coc in cuptor la foc mare timp de aproximativ 30 de minute. Se pot acoperi cu o folie de aluminiu pentru a evita ca branza sa se topeasca prea repede. Sunt gata cand dovleceii sunt moi iar branza este putin topita. Se servesc calzi.

Pofta buna!


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.