Cum se Taie Varza in Felii sau Zdrente

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1. Taiati varza pe jumatate
    Indepartati toate frunzele ingalbenite sau vestejite. Taiati varza pe jumatate prin cotorul dens, printr-o apasare ferma, folosind un cutit de bucatarie. Aveti grija ca multe verze sunt compacte, greu de taiat in doua si mai ales, sa nu se invarta pe blatul de lucru in timp ce faceti aceasta operatiune.

    Pasul 2. Taiati in sferturi
    Asezati jumatatile de varza cu partea taiata in jos si taiati-le pe lungime, prin cotor.

    Pasul 3. Indepartati cotorul
    Asezati un sfert de varza pe tocator cu o fata taiata in jos. Folosind un cutit pentru curatat, indepartat cotorul. Repetati operatiunea si cu celelalte sferturi.

    Pasul 4. Taiati varza in felii sau zdrente
    Taiati fiecare sfert de varza transversal, in felii subtiri, late de circa 6 mm sau cum cere reteta. Folositi-le ca atare sau desfaceti in zdrente.

    Varza se desface in “ zdrente “ despartind foile de varza din feliile subtiri taiate anterior.
    “ Zdrentele “ puteti sa le folositi la gatit sau la salata.

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Saramura de pui

    Parteneri
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.