1/ Curatati si taiati vanata in jumatate
Spalati vanata. Taiati si indepartati ambele capete ale vinetei.
Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati vanata in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
Puteti sa folositi vanata si fara sa o curatati de coaja.
2/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati jumatatile de vanata, pe lungime, in felii egala si groase, atat cat vreti sa fie cubuletele.
Taiati fiecare felie, in lungime pentru a creea fasii de marime egala.
Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
3/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.